ایجاد کاربر جدید به وردپرس و انواع سطح دسترسی کاربر در وردپرس

پیشگفتار
اضافه کردن کاربر در سایتها از اهمیت خاصی برخوردار است. اولین اهمیت اضافه کردن کاربران این است که بتوانیم افرادی را برای مدیریت بخشهای مختلف سایت که با سطح دسترسیهای مختلف تعیین کرد. دومین اهمیت که میتوانیم ذکر کنیم؛ ایجاد ارتباط دوطظرفه با کاربران دیگر است؛ به این شکل که اطلاعات تماسی آنها را دریافت میکنیم و با توجه به علایق آنها مطلب و یا محصول جدیدی که داشته باشیم را به آن شخص میتوانیم معرفی کنیم. و اما دلیل سوم اهمیت اضافه کردن کاربر اینکه برای افرادی که لاگین شدهاند امکانات ویژهای را در نظر بگیریم.
با من همراه باشید…
دستیابی به اطلاعات کاربر در وردپرس و ویرایش اطلاعات کاربر وردپرس
برای دستیابی به اطلاعات کاربران در وردپرس کافی است که از منوی پیشخوان کاربران را انتخاب کنید تا تمام کاربران موجود در سایت را ببینید. برای دیدن اطلاعات کاربر و ویرایش اطلاعات کاربر کافی روی کاربر مورد نظر برید و گزینه ویرایش را انتخاب نمائید.
اطلاعاتی مانند نام و نام خانوادگی؛ سطح دسترسی؛ شماره موبایل و … را ویرایش کنید اما نمیتوانید اطلاعاتی مثل کلمه کاربری را در این قسمت تغییر دهید.
ایجاد یک کاربر جدبد در وردپرس
برای اینکه کاربری را بخواهید ایجاد کنید باید از منو کاربران در پیشخوان وردپرس قسمت افزودن را انتخاب کنید. و سپس فیلدهای زیر میبایست پر کنید.
نام کاربری: وارد کردن این فیلد ضروری میباشد؛ و هر شخصی که بخوااهد وارد سایت شود میبایست با استفاده از نام کاربری که در این قسمت پر میشود؛ وارد سایت شود. و ترجیحا از کلمه عبور ساده استفاده نشود؛ مخصوصا برای کاربرانی که نقش اساسی و مهم در سایت دارند. مانند مدیر سایت؛ چون گر نام کاربری سادهای مانند admin برای مدیریت قرار بدهید کار را برای هکرها ساده کردهاید. پس سعی کتید برای کاربرانی که نقشی در سایت شما دارند از کلمات عیور ساده استفاده نکنید.
ایمیل: در این قسمت ایمیل کاربر را وارد کنید؛ ایمیل کاربر هم یک فیلدی است که بایدحتما مقداردهی شود. ایمیل کاربر باید بدرستی وارد شود؛ چون اگر مشکلی برای حساب کاربر پیش بیاید از طریق ایمیل به کاربر اطلاع رسانی میشود.
نام: در این فیلد نام کاربر را میتوانید وارد نمائید. وارد کردناین فیلد اختیاری است.
نام خانوادگی: در این فیلد هم نام خانوادگی کاربر باید نوشته شود. این فیلد هم اختیاری است.
وبسایت: اگر کاربر دارای وبسایت شخصی آن را در این قسمت بنویسید؛ تا در پروفایل کاربر (البته با توجه به قالبی که در این سایت استفاده شده است) نمایش داده شود.
رمز: در این قسمت رمز را باید وارد نمائید؛ البته خود وردپرس یک رمز قوی به طور تصادف ایجاد میکند. ولی میتوانید خودتان هم یک رمز به دلخواه خود ایجاد نمائید. ولی توصیه من این است که برای جلوگیری از حملات هکرها از رمز قوی استفاده کنید.
فرستادن آگاهساز به کاربر: با فعال کردن این گزینه آدرس سایت و اطلاعات ورودی برای کاربر ارسال میشود.
نقش: در این قسمت مشخص میشود که کاربر چه نقشی در سایت دارد و یا به عبارت دیگر سطح دسترسی کاربر چقدر میباشد.
انواع سطح دسترسی کاربران در وردپرس
مشترک: این نقش کمترین سطح دسترسی را در وردپرس دارد. و صرفا یک پروفایل در اختیار کاربر قرار میدهد که در آن میتواند به اطلاعات خود مثل نام؛ نام خانوادگی و یا آدرسهای شبکه اجتماعی خود و یا عکس پروفایل خود دسترسی داشته باشد. کاربرانی که در این نقش هستند میتوانند دیدگاه خود را در سایت ارسال کنند و یا اگر سیاستهای سایت را جوری قرار دهید که فقط کاربرانی که وردو داشته باشند از آن امکانات استفاده کنند این نقش برای آنها مفید است.
مشارکت کننده: کسانی که در این نقش در سایت وردپزسی هستند؛ احازه نوشتن مطلب( یا همان نوشته) را دارند؛ ولی نوشتههای آنها به صورت پیشنویس قرار میگیرد و در صورت تائید مدیر سایت انتشار پیدا میکند.
نویسنده: این کاربران میتوانند نوشتههای خود را بنویسند و بدون تائید مدیر کل آنها را انتشار بدهند؛ اما این گروه از اعضا دسترسی دیدن بقیه نوشتهها را ندارند. و فقط میتوانند نوشتههای خود را ببینند و ویرایش کنند.
ویرایشگر: همانطور که از اسم این نقش مشخص است کسانی که در این گروه هستند میتوانند به نوشته بقیه دسترسی داشته باشند و آنها را ویرایش کنند. مثلا اگر بخواهید کسی را استخدام کنید تا پیوندهای داخلی مطالب و یا نگارش مطالب را اصلاح کند باید در این نقش قرار بگیرد.
مدیر کل: اصلیترین و مهمترین نقش مدیر کل میباشد که دسترسی به تمام نقاط سایت؛ و تمام تنظیمات از پوسته سایت تا فهرستها و یا مدیریت کاربران و… توسط مدیر کل سایت انجام میشود. حتی موارد امننیتی و طراحی به مدیر کل وابسته است.
شناسنامه کاربر در وردپرس
در قسمت شناسنامه شما، کاربر میتواند به بخشی از تنظیمات خود و یا شخصیسازی پیشخووان برای خود بپردازد(البته به غیر از کاربری که در نقش مشترک است)؛ حتی کاربر میتواند رمز خود را در این قسمت عوض کند و یا نام و نام خانوادگی خود را تغییر دهد. به عبارتی میتوان گفت که از این بخش کاربر میتواندبرخی اطلاعات خود را تغییر دهد.
سخن پایانی
با خواندن این مقاله متوجه اهمیت کاربران و نقش آنها شدیم؛ و متوجه شدیم برای جلوگیری از هک شدن؛ هر شخص فقط در حد نیاز سطح دسترسی بدهیم که این امر با نقشی که به کاربر میدهیم محیا میشود. و آموختیم که هر نقش چه سطح دسترسی دارد. و اکنون میتوانید کاربران خود را تعریف کنید.
آیا این محتوا برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی ستاره های بزنید
میانگین امتیاز داده شده: 0 / 5. تعداد امتیازهای ثبت شده: 0
هنوز امتیازی ثبت نشده! اولین امتیاز را ثبت کنید
دیدگاهتان را بنویسید