بهترین قالب های وردپرس 2021 رایگان و پولی + لینک دانلود
سلام به همه هوش ثرویتی ها، اللخصوص وردپرس کارای عزیز و دوست داشتی.
همینطوری که در جریان هستین بزرگترین چالش برای شروع طراحی سایت انتخاب قالب استاندارد هستش. در این مقاله قصد داریم تا بهترین قالب های وردپرس را برای سال 2021 مشخص کنیم. این قالب ها بر اساس تجربه چند ساله من در زمینه طراحی فروشگاه های اینترنتی و با استفاده از سایر مقالات وبسایت های معروف گفته شده.
10 ویژگی برای انتخاب قالب استاندارد وردپرس که باید به آن توجه کنیم:
-
واکنشگرایی یا ریسپانسیو
طبل الگوریتم اولویت با نسخه موبایل (Mobile First Index) داشتن یک نسخه سازگاری با صفحه گوشی موبایل یک ویژگی الزامی در هر قالب هست. طبق نتایج بدست آمده از سرچ گوگل میانگین بالای 70 درصد کسانی که درحال وبگردی هستند این کار را با گوشی موبایل خود انجام میدهند.
جدا از این نتیجه شما خودتان را در نظر بگیرید در هر جایی که باشید همیشه 2 چیز همراه شماست
- گوشی موبایل شما
- اینترنت روی سیم کارت شما
پس در هر مکان و لوکیشنی اگر شما نیاز به بررسی و جست و جو یک مطلب داشته باشید این کار را با موبایل خود انجام میدهید. پس مهم ترین عامل شد موبایل فرندلی!
-
سازگاری 100% با گوگل و بهینه برای سئو
عامل مهم بعدی که باید به شدت به اون دقت داشته باشیم استاندارد بودن نکات سئو داخلی و رعایت اصول کدهای تمیز در قالب هست. مثلا استفاده درست از تگهای html5 در جای درست استفاده از کلاس (Class) و آیدی (ID) های قابل درک هستش. اگر این مورد در قالب رعایت نشده باشد و شما از این قالب استفاده کنید اصولا هر محتوایی که در سایت میذارید خوانایی 100 درصدی برای گوگل ندارد و شما نمیتوانید نتیجه مطلوبی از آن بگیرید، که این به معنی تلف شدن وقت و انرژی شماست.
-
داشتن دموهای آماده برای راحتی در طراحی
این قابلیت دست شما را برای طراحی ظاهر سایت باز میگذارد و عملا کار شما رو به حد زیادی راحت تر میکند. با استفاده از المانهای آماده شما فقط باید زمان کمی برای تغییر کوچک ظاهر اون بگذارید. به عنوان مثال قالبهایی که دارای هدر آماده یا فوتر آماده هستند مسیر شما رو برای طراحی سایت آسان میکنند.
-
امکان ایجاد هدر و فوترهای متنوع
معمولا قالبهایی که دارای صفحه ساز هستند امکان ایجاد صفحات متفاوت رو به شما میدهند اما اکثریت آنها دارای هدر و فوتر ثابت هستند که خب این موضوع از نظر بصری و برندینگ برای شما مناسب نیست. به این علت که هدر و فوتر سایت شما با هر سایتی که از قالب استفاده شده در سایت شما استفاده میکنند مشابه و تکراری میشود.
پسبه این موضوع دقت خیلی زیادی داشته باشین مخصوصا اگر به عنوان یک طراح سایت با وردپرس مشغول به فعالیت و کسب درآمد در این زمینه دارید خیلی باید مراقب باشید چون مشابه بودن نمونه کار های شما باعث کاهش کیفیت کار شما از نظر کارفرما میشود.
-
صفحات محصول متفاوت (برای سایتهای فروشگاهی)
اگر جست و جوی کوتاهی در سایتهای فروش قالب وردپرس زده باشین متوجه این موضوع شدین که عموما صفخات محصولات قالبها شباهت زیادی به هم دارند. به عنوان تجربه شخصی چون همیشه خودم دنبال طراحیهای خاص و کم استفاده بودم زمان خیلی زیادی رو صرف جست و جوی قالب میکردم و عموما هم مشکلم این بود که صحفه محصول همشون شبیه همه (همشون هم شبیه دیجی کالا هستن ااای خِدااا)
-
سازگاری با افزونههای کاربردی
اگر تازه کار هستین توجه ویژهای به این مورد یعنی سازگاری قالب با افزونه های معروف و کاربردی داشته باشین. اولین بار سر این موضوع خسارت زیادی رو متحمل شدم قالبی که خریداری کرده بودم سازگاری با افزونه چند فروشندگی دکان نداشت و من قول این مورد رو به کارفرما داده بودم که متاسفانه در پایان این کار متوجه این مشکل شدم و دیگه نگم براتون…
نه تنها خسارت مالی سر این پروژه دادم بلکه بیشتر از 1 ماهم خسات زمانی دادم. چون مجبور بودم کار رو از صفر با یک قالب دیگه اجرا کنم.
-
سازگاری با مرورگرهای متفاوت
کاربران اینترنت روزانه با مرورگرهای متفاوتی مشغول به جست جو در اینترنت هستند. در تقسیم بندی کاربرای موبایل و دسکتاپ جدای از این دسته بندی، مثلا برای موبایلها معمولا کاربرای اندروید یا از مرورگر دیفالت گوشی یا از مرورگر گوگل کروم استفاده میکنند یا کاربران آی او اس (IOS) از مرورگز سافاری یا درصدی هم از کروم استفاده میکنند.
پس شما توانی در اینتخاب کاربرانتون و دادن مسیر به آنها ندارید پس قالی که تهیه میکنید با از تکنولوژی برای برنامه نویسی آن استفاده کرده باشد که نه خیلی قدیمی باشد نه خیلی جدید که با تمامی مرورگرهای معمول سازگاری داشته باشید. (البته مرورگر اینترنت اکسپلورر رو از این قاعده مستثنا کنید)
-
سبک و پرسرعت
طبق نظرسنجی و بررسی ابزارهای سئو اگر زمان لود سایت شما از 4 ثانیه بیشتر باشد کاربران از دیدن وبسایتتان منصرف میشوند، در نتیجه بانس ریت (Bounce Rate) یا نرخ پرش وبسایت شما افزایش میاید و بعد با کاهش رتبه سایت مواجه میشوید. پس یکی از اولویتهای خود را برای انتخاب قالب وردپرس سبک بودن و سرعت لود پایین آن را مد نظر بگیرید.
-
بروزرسانی های منظم و مداوم
با توجه به گسترده بودم دنیای عظیمی از تکنولوژی که درون وردپرس نهاده شده، باید در طراحی سایت فروشگاهی این دقت رو داشته باشین تا قالب وردپرس که انتخاب میکنید اپدیتهای منظم و دقیق داشته باشه. این اپدیتها شامل اضافه کردن آپشن و امکانات جدید یا سازگاری با نسخههای جدید افزونههای مختلف مثل افزونه المنتور، افزونه ووکامرس، افزونه دکان و… هستش. همچنین مورد مهم آپدیتها برطرف باگها و مشکلات قالبهای مختلف وردپرس هستش که از اهمیت فوق بالایی برخوداره.
-
راستچین بودن و پشتیبانی از RTL
از هرچی بگذریم سخن دوست خوش است!
فقط زبان ایرانی و عربی هستند که از راست چینش میشوند یا به اصطلاح راست چین هستند.
اگر سایت چند زبانه با وردپرس طراحی میکنید به این موضوع توجه داشته باشید که قالب شما حتما نسخه راست چین یا آرتیال (RTL) داشته باشد. البته در حال حاضر عموم بهترین قالبهای وردپرس که در مارکتهای معتبر مثل ژاکت یا راستچین قرار دارند راستچین هستند و از زبان فارسی پشتیبانی میکنند.
بهترین قالبهای وردپرس 2021 رایگان و پریمیوم:
-
قالب چند منظوره فلتسام (FlatSome):
فلتسام یکی از بهینهترین و سبکترین قالب فروشگاهی وردپرس است که قابل استفاده برای برای طراحی سایتهای مختلف مثل: فروشگاهی، شرکتی، شخصی و… میباشد.
همچنین این قالب وردپرس یکی از پرفروشترین قالبها هم در ماکرتهای جهانی هم در مارکتهای ایرانی است که همین موضوع دلیل مهمی برای انتخاب این قالب به حساب میآید.
قالب فلت سام یک صفحهساز اختصاصی به نام یو ایکس بیلدر (UxBuilder) دارد که میتواند صفحات وبسایت خود را به راحتی با آن طراحی کنید. همچنین با استفاده از این صفحه ساز قادرید تا صفحه محصول خود را نیز طبق سلیقه خود طراحی کنید. این داستان شامل صفحه مقالات هم میشود.
از مزیت دیگر این قابل میتوان به هدرساز فلتسام اشاره کرد؛ با استفاده از هدرساز اختصاصی این قالب هم امکان این را دارد تا هر نوع هدر دلخواه خود را برای صفحات دسکتاپ، تبلت و گوشی موبایل طراحی کنید.
فلت سام استدیو: دنیایی از دمو های آماده برای تمامی بخش های وبسایت شما که به راحتی و با یک کلیک میتوانید آن ها را روی سایت خود درون ریزی کنید.
ویژگی و مزیت های قالب قلت سام در یک نگاه:
- فوق سبک و بهینه برای گوگل و سئو
- صفحه ساز اختصاصی
- هدرساز اختصاصی
- سازگار با افزونه ووکامرس و انواع افزونه های سئو
- سازگاری کامل با wpml
اگر دوست دارید تا آموزش قالب فلتسام رو ببنیید تا سایتهاتون رو طراحی کنید بهتون پیشنهاد میدم تا همین الان در دوره آموزش طراحی سایت شرکت کنید. در این دوره به طور کاملا حرفه ای و کامل تمام قسمت های قالب فلت سام از تنظیمات، صفحهساز، هدرساز بطور کامل آموزش داده شده
-
قالب رایگان سلام المنتور (Hello Elementor)
همانطور که از اسم این قالب پیداست صفحه ساز این قالب المنتور هستش؛ المنتور صفحه سازی هست که کار کردن با آن بسیار ساده است. همین سادگی راحتی طراحی سایت را در ادامه خود برای شما رقم میزند. زمانی که این قالب را نصب میکنید با یک صفحه سفید روبرو میشوید. البته جای نگرانی نیست خود آن دمو هایی دارد اما خب ما طراح سایت هستیم و خودمون باید سایت رو طراحی کنیم D:
ویژگی و مزیت های قالب هلو المنتور در یک نگاه:
- فوقالعاده سبک و مناسب برای طراحی صفحه فرود
- کمترین باگ و مشکلات ممکن به علت سادگی قالب
- سازگار با ووکامرس و افزونه های سئو
- سازگار با wpml
- احتمال اختصاص هدر و فوتر برای هر پیج بصورت جداگانه
قالب هلو المنتور را میتوانید را میتوانید از اینجا یعنی مخزن وردپرس بصورت کاملا رایگان دانلود و روی سایت خود نصب کنید.
-
قالب رایگان فلاکس (Phlox)
قالب چند منظوره فلاکس دارای ده ها دموی آماده بسیار زیبا هستش. رابط کاربری فوق العاده در تمامی دمو های این قالب رعایت و پیاده سازی شده. این زیبایی شگفت انگیر دمو ها قالب فلاکس را هم به یکی از بهترین قالب های وردپرس 2021 تبدیل کرده. بدون شک با داشتن کمی دانش و اطلاعات از صفحه ساز المنتور میتوانید زیباترین سایتها را با المان های اختصاصی این قالب که در دل المنتور ایجاد شده طراحی کنید.
مزیت های قالب فلاکس در یک نگاه:
- سازگاری 100 درصدی با المنتور و المنتور پرو
- دارای بیش از 100 دمو سایت آماده در موضوعات مختلف
- بیش از 40 المان اختصاصی برای صفحهساز
نسخه رایگان این قالب را میتوانید از مخزن وردپرس دانلود کنید. برای مشاهده اینجا کلیک کنید
برای خرید نسخه پرو یا حرفه قالب فلاکس (Phlox Pro) میتوانید از مارکت های مثل تم فارست معتبر اقدام به خرید نمایید.
جمع بندی بهترین قالب های وردپرس
خب اول تشکر میکنم بابت زمانی که برای خواندن این مقاله گذاشتین، این مقاله صرفا با استناد به تجربه شخصی نوشته شده و بهمه میدونیم که بهترین قالب های وردپرس یکی یا دوتا نیستن، ولی به شخصه با این قالب های تجربه های خوب و رضایت کافی داشتم.
حتما نظرتون رو راجع به قالب هایی که بررسی کردیم در کامنت ها بگین
اگر قالب دیگه هم هست که ازش رضایت کامل داشتین توی کامنت ها اون رو معرفی کنید.
آیا این محتوا برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی ستاره های بزنید
میانگین امتیاز داده شده: 5 / 5. تعداد امتیازهای ثبت شده: 1
هنوز امتیازی ثبت نشده! اولین امتیاز را ثبت کنید
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
معرفی سیستم مدیریت محتوا یا CMS
یادگیری سئو چقدر طول میکشد؟| بررسی زمان|معرفی 3 روش
2 روش ساده برای پاک کردن حافظه کش اینستاگرام
طراحی وب اپلیکیشن به زبان ساده با پایتون کمتر از 5 دقیقه
5 پله ای سئو وردپرس برای لینک 1 شدن !!
چرا باید آموزش جاوا اسکریپت پروژه محور یاد بگیرم؟
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
بین قالب ها رایگان بهتره یا خرینی؟
دوست عزیز سلام
درکل قبل از انتخاب قالب برای طراحی سایت با وردپرس باید نیازسنجی کنید و بعد بر اساس نیازسنجی قالب مورد نظر رو تهیه کنید.
اما در کل امکانات قالب های پولی بیشتر هستش و از طرفی دیگه هم قطعا سنگین تر هستند. پس جفتشون هم خوبی دارند هم بدی و این بر میگرده به اینکه شما به چی احتیاج دارین!
موفق باشین!
قالب فلت سام یکی از بهترین قالب های چند منظوره موجود هست
دوست عزیز سلام
بله دقیقا فلت سام یکی از بهترین قالب هاست و همین مورد باعث شده تا هم در دوره های آموزشی، این قالب فوق العاده رو آموزش بدیم و هم در پروژه های تعریف شده در هوش ثروت از آن استفاده کنیم.
ممنون از همراهی شما