معرفی بهترین نرم افزار های موشن گرافی

امروزه موشن گرافی به یکی از محبوب ترین شاخه ها در عرصه طراحی گرافیکی تبدیل شده است. با موشن گرافی میتوانید به راحتی تصاویر و اشیا را به حرکت در آورد که طبیعتا پیام تصویر را تاثیر گذار تر میکند؛ بنابر این ساخت کلیپ و تیزرسازی با ترکیب موشن گرافی بسیار پرطفدار شده است.
در کنار این نرم افزار های موشن گرافی با یک آموزش صحیح میتوانید برای شغل یا صنعت خود مشغول به ساخت تیزر تبلیغاتی شوید.
در حال حاضر نرم افزار های زیادی برای موشن گرافی و ساخت تیزر های تبلیغاتی ساخته شده که ما در این مقاله از هوش ثروت چند نمونه از بهترین نرم افزار ها را به شما معرفی میکنیم.
بهترین نرم افزار موشن گرافی کدام هستند؟
یک نرم افزار متمرکز وجود ندارد که با یادگیری آن بتوان موشن گراف شد. موشن گرافی به مجموعه ای از ادیت، ساخت تیزر های تبلیغاتی و کلیپ میباشد که باید همزمان از چندین نرم افزار برای حرفه ای شدن در موشن گرافی استفاده کنیم.
Adobe Photoshop .1

امروزه در هر ادیت عکسی برنامه فتوشاپ در آن نقش داشته و از آن برای ادیت عکس استفاده شده است.
فتوشاپ در حال حاضر بهترین برنامه ادیت و ویرایش عکس در نرم افزارهای موشن گرافی است و یک موشن گرافیست باید به صورت حرفه ای کار با فتوشاپ را یاد بگیرد.
مباحثی که یک موشن گرافیست باید در فتوشاپ یا بگیرد:
- ساختن مت پینتینگ (Matte Paintings)
- ایجاد تغییرات و ساخت تکسچر
- ساخت گیف
- ساخت طرح انیمیشن
- ساخت تصاویر روتوسکوپ
2. Adobe After Effects

مهمترین نرم افزارهای موشن گرافی افترافکت After Effects است.
قطعا شما میتوانید برای متحرک سازی طرح هایتان از نرم افزارهای موشن گرافی دیگری هم استفاده کنید، درحالی که هیچ برنامه واحد و چند منظوره ای مثل افترافکت After Effects برای متحرک سازی طرح های موشن گرافیک وجود ندارد.
افترافکت یک نرم افزار D2.5 انیمیشن سازی می باشد؛ به این معنی است که شما میتوانید تقریبا هر انیمیشن که قصد ساختش را دارید، داخل این نرم افزار بسازید، البته تا زمانی که انیمشین شامل مدل های سه بعدی 3D نشود. (گرچه استثنائاتی هم در این قانون وجود دارد)!
به طور کلی افترافکت یک نرم افزار پایه برای متحرک سازی و ترکیب کردن است (Animate & Composite) و میتوانید همه کارهای یک موشن گرافیک را داخل آن انجام دهید، البته بعد از اینکه تمام عناصر و آبجکت ها را داخل فتوشاپ و ایلوستریتور طراحی کردید.
در حقیقت میتوان گفت که افترافکت After Effects صدها قابلیت را داراست که می توان از آن یک نرم افزار کامل برای موشن گرافیست ها نام برد،اما مهمترین نکته، یادگیری قسمت های: مرورگر افکت ها، تایم لاین، و پنل کامپوزیشن می باشد. (Effects Browser, Timeline, and Composition Panel)
3. Adobe Premiere Pro

این نرم افزار برای موشن گراف ها یکی از بهترین نرم افزار در حرفه موشن گرافی بکار میرود. پریمیر پرو، مثل همه نرم افزارهای موشن گرافی شامل Creative Cloud می باشد.
برای مدتی در صنعت Motion Design بحث های زیادی بود که چه نرم افزاری برای سرهم کردن یا تالیف تمام پروژه ها بهترین است.
نرم افزار هایی مشابه Final Cut ,Sony Vegas وAvid Media Composer که همه میتوانند برای تولید یک ویدیو زمانی که در After Effects پروژه به اتمام رسید از آن ها استفاده کنند.
با این حال، در سال های اخیر شرکت Adobe گام های بزرگی در ادغام After Effects و Premire برای موشن گرافیست ها و تدوینگر ها برداشته است تا یک ویدیوی باکیفیت را تولید کنند و این حرکت را ضروری دانسته.
Premiere Pro نرم افزاری است که میتوان گفت نه ساده است نه پیچیده.
قابلیت ها و ابزار های این نرم افزار بسیار فراتر از محدوده ویرایش یک ویدیو می باشد، درواقع خود موشن گرافیست ها این رو میگن که ازPremire Pro برای ویرایش ویدیو، اضافه کردن جلوه های صوتی یا همون Sound Effects و موسیقی هم از این نرم افزار استفاده میکنند.
Premire احتمالا از نرم افزار های ویرایش ویدیویی که شما قبلا استفاده کردین خیلی متفاوت است؛ اما تعدادی از ویژگی های موجود در Premire به مراتب بیش از هر نرم افزار ویرایش ویدیو در سطح ابتدایی موجود است. پریمیر تقریبا دو برابر محبوب تر از رقیبان خود است و در استودیو های موشن گرافیک در سراسر جهان استفاده می شود.
4. Adobe llustrator

این برنامه یکی دیگر از نرم افزارهای موشن گرافی برای ادیت عکس میباشد که تفاوت های ریزی با فتوشاپ دارد.
ادوب ایلوستریتور هم مشابه فتوشاپ است؛ اما در عملکرد با فتوشاپ متفاوت است. در حالی که فتوشاپ بصورت بیت مپ Bitmap (مبتنی بر پیکسل) تصاویر را ویرایش می کند و ایلوستریتور یکی از نرم افزارهای موشن گرافی برای ویرایش عکس بصورت بُرداری عمل میکند.
اگر با ویرایش سیستم بُرداری آشنا نیستید، این سیستم یک تصویر به سادگی یک فایل است که بدون پیکسل سازی میتواند بی نهایت بزرگ شود.
البته این روش هنگام طراحی لوگو ها، اشیا و پس زمینه های بُرداری که در موشن گرافیک مورد استفاده قرار می گیرند، بسیار مهم است.
مثل فتوشاپ، فایل های ایلوستریتور را هم میتوان به راحتی به پروژه ی افترافکت اضافه (Import) کرد.
اگه تصمیم بگیرید که یک فایل خود را داخل ایلوستریتور تغییر دهید و ذخیره کنید، بطور اتوماتیک داخل افترافکت After Effects بروزرسانی می شود.
5. Cinema 4D

در نرم افزار های موشن گرافی برای ادیت و ساخت تیزر های 3D در حال حاضر بهترین برنامه Cinema 4D است.
Cinema 4D نیز جز یکی از نرم افزار های موشن گرافی است که انتخاب اکثر موشن گرافیست ها است.
در مقایسه با دیگر نرم افزار های مدلسازی 3D مثل: 3D Max، aya وBlender؛Cinema 4D خیلی کاربر پسند تر بوده و از محیط کاری خوبی برخوردار بوده است. از Cinema 4D بطور گسترده ای در بین نرم افزارهای موشن گرافی برای ساخت مدل، انیمیشن و ساخت افکت استفاده می شود.
شما درهر جایی که هستین قطعا میتوانید استودیو هایی رو پیدا کنید که از Cinema 4D استفاده میکنند.
Cinema 4D با موتورهای رندر چندگانه مختلف GPU سازگار است که به شما این امکان را می دهد تا مدل های با کیفیت بالا را با کیفیت زیاد و سرعت بیشتری رندر کنید.
محبوبترین موتور رندر در Cinema 4D اکتان Octane نام دارد.
Octane یک موتور Third-Party یا شخص ثالث است، به این معنی که شما باید آن را به طور جداگانه از موتور های داخل Ciname 4D خریداری کنید.
نرم افزارهای موشن گرافی زیادی برای یادگیری وجود دارد که ما سعی کردیم از بین آنها بهترین نرم افزارهای موشن گرافی را در این مقاله به شما معرفی کنیم.
سوالات متداول
سخن آخر
آیا این محتوا برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی ستاره های بزنید
میانگین امتیاز داده شده: 0 / 5. تعداد امتیازهای ثبت شده: 0
هنوز امتیازی ثبت نشده! اولین امتیاز را ثبت کنید
دیدگاهتان را بنویسید