اعتماد به نفس و زنان
در انگلیسی اعتماد به نفس به معنای(self_confidence)است. واژهی (self) به معنای خویشتن خود است و (confidence) به اطمینان و اعتماد خود اشاره میکند. چقدر باور دارید که کارهایی را که مد نظر دارید را میتوانید انجام دهید؟ به همان اندازه اعتماد به نفس دارید.
اعتماد به نفس ثمرهی درخت اعتماد به نفس است و داشتن اعتماد به نفس و تقریبا مهمترین عامل برای رسیدن به اهداف است. اعتماد به نفس به معنای خود باوری است. کسانی که اعتماد به نفس بالایی دارند حس بهتری نسبت به خود دارند و استفاده بهتری از مهارتها و قابلیتهای خود میکنند و به اهداف خود میرسند.
شایدها، اگرها و به طور کلی تردیدها از پایین بودن اعتماد به نفس فرد است. این افراد خود را حقیر شمرده و گمان میکنند مورد علاقهی هیچکس نیستند و در هیچ کاری عالی نیستند.
در این مقاله به چگونگی شکل گیری اعتماد به نفس میپردازیم و ملاکهایی برای اندازهگیری اعتماد به نفس به شما میدهیم و روشهایی برای بالا بردن اعتماد به نفس را به شما ارائه میدهیم.
اعتماد به نفس چیست؟
چه چیزی کمک میکند تا ما به اهدافمان برسیم؟
مهم ترین عاملی که ما را به اهدافمان می رساند اطمینان و باوری است که نسبت به خود در ضمیر نا خود اگاهمان نقش بسته است.
به باور ها و اطمینانی که هر فرد در زندگی،نسبت به استعداد ها و توانایی هایش دارد اعتماد به نفس گفته میشود وافرادی که اعتماد به نفس بالایی دارند از قدرت جذب بالایی برخوردارند.پس اگر به دنبال جذب اهداف و خواسته های خود هستید قبل از آن به دنبال تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس خود بروید تا نتیجه ی دلخواه خود را جذب کنید.
راههای افزایش اعتماد به نفس
1_مسئولیتهای خود را در منزل و محیط کار مشخص کنید و سپس تعیین کنید کدام جنبه از مسئولیتهایی که پذیرفتهاید برای شما جذاب تر بوده و کدام را به بهترین نحو انجام دادهاید.
2_سپس ان ها که با اهدافتان مغایرت دارد یا به درستی انجام نداده اید را بررسی کنید وبرای بهتر انجام دادن آن ها به خود چند راه حل ارائه دهید.
3_هدفی را برای خود مشخص کنید و اهداف و مسائل خود را در زندگی روزمره جای دهید،اینکار اعتماد به نفس و عزت نفس شما را افزایش میدهد.
دو عنصر اصلی که در افزایش اغتماد به نفس نقش داشته اند؛
.عزت نفس
.خود کار آمدی
در واقع ریشه ی اعتماد به نفس،عزت نفس و خود کار امدی است.ما اگر باور و اعتماد به خود را یاد بگیریم و در زمینه ی خاصی تلاش کنیم و سعی کنیم عالی باشیم موفق خواهیم شد.همچنین اعتماد به نفس به ما کمک میکند در زمان بروز چالش ها و دشواری ها بپذیریم و سرسخت نباشیم.
این مسئله با ایده ی عزت نفس هم پوشانی دارد.
عزت نفس یک مسئله ی کلی تر است که به وسیله ی ان میتوانیم نسبت به انچه در زندگی رخ میدهد کنار بیاییم و اینکه حق داریم خوشحال باشیم.بخشی از این احساس مربوط به تعریف و تایید کردن ما توسط دیگران میباشد که این حس را به ما میدهد که در کاری که داریم انجام میدهیم کفایت داریم و میتوانیم موفق شویم.
بعضی ها بر این باورند که اعتماد به نفس را میشود با تائید و تفکر مثبت ایجاد کرد.ای قضیه تا حدودی حقیقت دارد اما جنبه هایی دیگری مانند رسیدن به اهداف وجود دارد که باعث حس کفایت میشود.بدون حس کفایت شما اعتماد به نفس نخواهید داشت.
6 راه ساده برای افزایش اعتماد به نفس در زنان؛
افزایش اعتماد به نفس در زنان از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا در اعتماد به نفس کودکان نقش به سزایی دارد.
1_از مراقبت پوست خود غافل نشوید؛
انجام فعالیت هایی که باعث افزایش زیبایی میشود نقش غیر قابل انکاری در افزایش اعتماد به نفس بانوان دارد.تحقیقات نشان داده زنانی که توانایی صحبت در جمع را ندارند معمولا اهمیت چندانی به ظاهر خود نمیدهند.مراقبت از پوست باعث افزایش اعتماد به نفس میشود پس از رسیدگی به زیبایی خود غافل نشوید.
2_ارتباط چشمی راهکار ساده برای افزایش اعتماد به نفس در زنان؛
مشخصه ای که تمام افراد با اعتماد به نفس بالا دارند توانایی برقراری ارتباط چشمی است.تحقیقات نشان داده افراد با اعتماد به نفس و عزت نفس بالا 80%درصد بیشتر از افراد دیگر هنگام صحبت ارتباط چشمی برقرار میکنند.هنگام صحبت کردن با افراد به چشمان آن ها نگاه نکنید تا تاثیر کلامتان دو چندان شود.
3_هنگام راه رفتن زبان بدن خود را حفظ کنید؛
معمولا افراد با اعتماد به نفس پایین شانه های افتاده ای دارند و به هنگام راه رفتن سر به پایین می اندازند و خجالت میکشند.هنگام راه رفتن صاف بایستید و به رو به رو نگاه کنید.
4_شیک پوشی،راهی برای افزایش اعتماد به نفس در زنان
افراد شیک پوش از نظر همه جذاب هستند ودیگران دوست دارند با ان ها معاشرت کنند.برای شیک پوشی فقط کافی است در انتخاب لباس هایتان دقت کنید وعطر مناسبی را انتخاب کنید.
5_خود باوری،یک کلید اساسی برای افزایش اعتماد به نفس در زنان؛
مراقب باشیدً!اگر تمام وقت خود را صرف ظاهر خود کنید و به جنبه های دیگر اهمیتی ندهید باعث میشود احساس خوشحالی نکنید.و افراط در خود ارایی باعث میشود که از جنیه های دیگر زندگی غافل شوید و باعث اختلال رفتاری نقص و شرم کنید.
6_از افراد ایراد گیر فاصله بگیرید؛
افراد ایراد گیر مدام در حال ایراد گیری از شما و دیگران هستند و باعث کاهش اعتماد به نفس میشوند پس بهتر است زمان خود را با افراد مثبت بگذرانید
سخن اخر؛
_یکی از شناخته شده ترین منابع علمی امریکا،اعتماد به نفس را باور به خود تعریف کرده است.(بینابو و تیرول،2002امریکا)
_یکی دیگر از مقالات محبوب،آن را به عنوان انتظارات فرد از عملکرد و خود ارزیابی ازتوانایی ها و عملکرد قبلی خویش تعریف مینماید(لنی،1997).
_و در نهایت دیکشنری انلاین امریکا،اعتماد به نفس را به عنوان اعتماد فرد به توانایی ها،ظرفیت ها و قضاوت های خویش یا اعتقاد به اینکه فرد میتواند به شکل موفقیت آمیزی با چالش ها و خواسته های روزمره رو به رو شود معرفی کرد.
آیا این محتوا برای شما مفید بود؟
برای ثبت امتیاز روی ستاره های بزنید
میانگین امتیاز داده شده: 4.5 / 5. تعداد امتیازهای ثبت شده: 2
هنوز امتیازی ثبت نشده! اولین امتیاز را ثبت کنید
دیدگاهتان را بنویسید